Srijeda, 09 Travanj 2014 13:19

Izorao protuavionsku granatu

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

U ponedjeljak, 7. travnja, na udaljenosti od oko 150 metara od obiteljske kuće u mjestu Grabarje, na poljoprivrednoj površini 28-godišnjak je prilikom oranja zemlje traktorom izorao neeksplodiranu eksplozivnu napravu, dužine oko 50 cm. Policijski službenik sa protueksplozijskom zaštitom utvrdio je da se radi o zaostalom protuavionskom projektilu iz II. svjetskog rata, koji je izuzet i biti će naknadno uništena.

 PRONAŠLI MARIHUANU KOD MLADIĆA
U utorak, 8. travnja, oko 20 minuta nakon ponoći u Pleternici u Orljavskoj ulici policijski službenici zatekli su dvojicu muškaraca starosti 21 i 26 godina i kod obojice manju količinu opojne droge cannabis marihuane. Protiv prekršitelja slijede optužni prijedlozi.

 74-GODIŠNJAK NAPUSTIO MJESTO PROMETNE NEZGODE
U utorak, 8. travnja, oko 19.30 sati, u mjestu Novoselci 74-godišnji vozač osobnog automobila marke „Opel Kadet“, požeških registarskih oznaka i 25-godišnji vozač osobnog automobila marke „Opel Astra“, također požeških registarskih oznaka, prilikom mimoilaženja sa svoje lijeve strane nisu ostavili dovoljan bočni razmak zbog čega je došlo do udara i puknuća bočnih ogledala. 74-godišnjak je napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao, ali su ga policijski službenici ubrzo pronašli i protiv obojice slijede prekršajne prijave.