Utorak, 01 Travanj 2014 11:33

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Dva požara
U ponedjeljak, 31. ožujka 2014. godine, oko 5.40 sati, u Požegi, u Ulici Borisa Hanžekovića, u dvorištu, uslijed kvara na instalacijama je došlo do požara na osobnom automobilu marke „Volkswagen transporter“, požeških registarskih oznaka, u vlasništvu poduzeća iz Trenkova. Požar je ugašen oko 5.50 sati a materijalna šteta se nestručnom procjenom cijeni na oko tri tisuće kuna.
Istoga dana, oko 17 sati, u mjestu Stražeman, na neutvrđeni način je došlo do požara na gospodarskoj zgradi u vlasništvu 43-godišnjaka prilikom čega je izgorjelo oko dvije tisuće bala sijena. Slijedi policijski očevid.

 Dvije provale
U vremenskom periodu od 29/31. ožujka 2014. godine, u Požegi, u Ulici Eugena Podubskog, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije trgovačkog društva iz Požege i otuđio trimer.
U vremenskom razdoblju od 30./31. ožujka 2014. godine, u mjestu Kamenski vučjak, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u vikend kuću u vlasništvu 52-godišnjaka iz koje nije ništa otuđio.
Policijski službenici tragaju za počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

 Vozio pod velikim utjecajem alkohola i time ugrožavao promet
U ponedjeljak, 31. ožujka 2014. godine, oko 23.10 sati, u Požegi, u Ulici Hrvatskih branitelja, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Opel“, požeških registarskih oznaka zatekli 24-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,03 g/kg. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.
Tijekom jučerašnjeg dana su se dogodile i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestima Cerovac i Trnovac.