Srijeda, 19 Ožujak 2014 11:12

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Vozio pod utjecajem alkohola

 U srijedu, 19. ožujka 2014. godine, oko 1.30 sati, u Lipiku, u Ulici Ante Starčevića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 27-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, bjelovarskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,42 g/kg. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Dva požara na otvorenom

 U utorak, 18. ožujka 2014. godine, oko 14 sati, između mjesta Velika i Radovanci na neutvrđeni način je došlo do požara suhe trave i niskog raslinja prilikom čega je opožaren 1 hektar površine.

Istoga dana, oko 15.15 sati, iznad mjesta Podgorje na neutvrđeni način je došlo do požara suhe trave i niskog raslinja prilikom čega je opožareno oko 2 hektara površine.

 Držali životinje bez nadzora

 U utorak, 18. ožujka 2014. godine, oko 12.50 sati, u Požegi, u Ulici Kralja Petra Svačića, pas u vlasništvu 43-godišnjakinje je preskočio ogradu i ušao u dvorište 48-godišnjaka gdje je napao njegovog psa i režao. 

Istoga dana, oko 18.55 sati, u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, pas u vlasništvu 25-godišnjaka je preskočio ogradu i izašao na ulicu prilikom čega je napao psa kojeg je šetao 39-godišnjak.
Protiv oba vlasnika pasa koji su bili bez nadzora slijedi obavezni prekršajni nalog.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

 U srijedu, 19. ožujka 2014. godine, oko 7.05 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Bana Josipa Jelačića i Zrinske, 66-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Toyota“, zagrebačkih registarskih oznaka, dolaskom pred raskrižje na kojem se upravlja prometnim uređajima za davanje znakova prometnim svjetlima (semafor) nije prilagodio brzinu kretanja vozila gustoći prometa uslijed čega je udario u zadnji dio osobnog automobila marke „Mercedes“ u vlasništvu Ministarstva unutarnjih poslova, a kojim je upravljao 40-godišnji policijski službenik i koje se nalazilo zaustavljeno u koloni vozila. U prometnoj nesreći su lakše ozlijeđeni 25-godišnji suvozač i 40-godišnji vozač iz osobnog automobila marke „Mercedes“ a protiv 66-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.