Utorak, 04 Ožujak 2014 12:37

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Teška krađa provaljivanjem
U vremenskom razdoblju od 28. veljače do 1. ožujka, u Požegi, u Ulici Ratarnička, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije škole prilikom je čega je otuđio informatičku opremu. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
U ponedjeljak, 3. ožujka 2014. godine, oko 14.45 sati, u Požegi, u Ulici Dr. Franje Tuđmana, 32-godišnji vozač osobnog automobila marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, sa parkirališta se uključivao u promet vožnjom unazad a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je zadnjim dijelom vozila udario u prednji desni dio osobnog automobila marke „Fiat“; požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 19-godišnjak. U prometnoj nesreći su lakše ozlijeđeni vozač i 19-godišnja putnica iz osobnog automobila „Fiat“ , a protiv 32-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

Narušavao javni red i mir
U ponedjeljak, 3. ožujka 2014. godine, oko 20.40 sati, u Požegi, u Ulici Alojzija Stepinca, u hodnicima stambene zgrade, 25-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola vikao i galamio po hodniku te lupao po vratima stana u vlasništvu 45-godišnjaka i prijetio. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 25-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.