Četvrtak, 27 Veljača 2014 12:24

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Dvije teške krađe gdje je otuđeno nekoliko stabala vrbe, el. pumpa za vodu i novac
U vremenskom razdoblju od 19. do 26. veljače 2014. godine, kod mjesta Bankovci,  na poljoprivrednom posjedu u vlasništvu poduzeća iz Kutjeva, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u bunar iz kojeg je otuđio električnu pumpu za vodu, a u blizini bunara posjekao nekoliko desetaka komada stabala vrbe.

U srijedu, 26. veljače 2014. godine, u vremenu od 12 do 14.30 sati, u mjestu Kaptol, u Ulici Malca, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 79-godišnjaka i otuđio novac.
Policijski službenici tragaju za počiniteljima ovih kaznenih djela protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Vozio pod utjecajem alkohola i time ugrožavao promet
U četvrtak, nekoliko minuta iza ponoći, u Požegi, u Osječkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 39-godišnjaka a koji je upravljao mopedom, požeških registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,52 g/kg. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Provalili u kuću 84-godišnje starice
U utorak, 25. veljače 2014. godine, oko ponoći, u mjestu Lučinci, dva nepoznata počinitelja su nasilno ušla u kuću u kojoj prebiva 84-godišnjakinja te uz prijetnju od nje zatražili novac nakon čega su se udaljili ne otuđivši ništa.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.