Nedjelja, 09 Veljača 2014 15:10

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Otuđeni osobni automobil pronađen u putnom kanalu

U subotu, 8. veljače 2014. godine, u vremenu od 7 do 10 sati, u Lipiku, u Ulici Matije Gupca, na parkiralištu, nepoznati počinitelj ili više njih je počinio kazneno djelo „Neovlaštena uporaba tuđe pokretne svari“, na način da je otuđio nezaključani osobni automobil marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka u vlasništvu 21-godišnjakinje. Oko 10.40 sati, policijski službenici su između naselja Poljana i Međurić u putnom kanalu pronašli vozilo te je policijskim očevidom utvrđeno da je nepoznati počinitelj počinio prometnu nesreću i napustio mjesto događaja. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Dva narušavanja javnog reda i mira

U nedjelju, 9. veljače 2014. godine, oko 3 sata, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, tri muškarca starosti 21, 22 i 23 godine su nasilno otvorila vrata ugostiteljskog objekta gdje su se nalazili 19-godišnjak i 32-godišnji vlasnik te ih bez ikakvog povoda verbalno i tjelesno napali. Tom prilikom 19-godišnjak i 32-godišnjak su lakše tjelesno ozlijeđeni. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 22-godišnjak i 23-godišnjak su smješteni u posebnu prostoriju policije dok 21-godišnjak nije zatečen na mjestu događaja. Protiv sva tri počinitelja slijedi optužni prijedlog.

U nedjelju, 9. veljače 2014. godine, oko 4.15 sati, u Pakracu, u Bolničkoj ulici, ispred ugostiteljskog objekta, 32-godišnjak je pod utjecajem alkohola razbio čašu. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Kod 42-godišnjaka pronađen duhan

U subotu, 8. veljače 2014. godine, temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi, policijski službenici su pretražili obiteljsku kuću u Kaptolu u kojoj prebiva 42-godišnjak kojom prilikom su pronašli oko 1090 grama sitno rezanog duhana i oko 450 grama duhana u listu o čemu slijedi obavijest o počinjenom prekršaju nadležnoj carinarnici u Osijeku.