Srijeda, 05 Veljača 2014 12:14

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Neovlašteno posjedovao drogu

U utorak, 4. veljače 2014. godine, temeljem naloga Prekršajnog suda u Daruvaru, policijski službenici su pretražili stan u Pakracu, u Ulici Kalvarija, u kojem prebiva 33-godišnjak prilikom čega su pronašli manju količinu opojne droge. Protiv 33-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Dvije provale

U noći sa ponedjeljka na utorak 3./4. veljače 2014. godine, u mjestu Velika, u Ulici Bana Jelačića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostorije benzinske postaje i otuđio razne cigarete.
Tijekom iste noći, u mjestu Velika, u Ulici Stjepana Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu i otuđio manji novčani iznos. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Pronađena mina

U utorak, 4. veljače 2014. godine, u mjestu Mokreš, 36-godišnjakinja je u podrumu obiteljske kuće pronašla jednu ručnu minu za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata. Bomba je izuzeta od strane policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu i bit će naknadno uništena.

Prometna problematika

U utorak, 4. veljače 2014. godine, oko 8 sati, u Požegi, u Frankopanskoj ulici, 28-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, vožnjom unazad se uključivala u promet sa kolnog ulaza prilikom čega je zadnjim desnim bočnim dijelom vozila udarila u teretni automobil marke „Opel“, bjelovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 27-godišnjak. Protiv 28-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog.
U utorak, 4. veljače 2014. godine, oko 6.40 sati, u mjestu Cerovac, 50-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola (odbio alkotest) udario je u prometni znak i protiv njega slijedi prekršajni nalog.