Utorak, 04 Veljača 2014 10:36

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Ugrožavanje javnog prometa

U ponedjeljak, 3. veljače 2014. godine, oko 18.40 sati, u mjestu Gradac, u Ulici Stjepana Radića, 45-godišnji vozač je upravljao pod utjecajem alkohola prije stjecanja prava na upravljanje osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka krećući se nepropisnom brzinom i ne koristeći sigurnosni pojas. Budući da je prijetila opasnost da će 45-godišnjak nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Narušavao javni red i mir i omalovažavao policijske službenike

U ponedjeljak, 3. veljače 2014. godine, oko 17.30 sati, u Požegi, u Ulici Sv. Roka, u sportskoj kladionici, 43-godišnjak je u vidno alkoholiziranom stanju (odbio alkotest) vikao i galamio na djelatnicu, a prilikom postupanja policijske službenike je omalovažavao i vrijeđao. Protiv 43-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U ponedjeljak, 3. veljače 2014. godine, oko 22 sata, u Požegi, u Njemačkoj ulici, na parkiralištu, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom vozio unatrag a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je udario u osobni automobil marke „Volkswagen“; požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 28-godišnjak. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.