Petak, 31 Siječanj 2014 12:13

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Teška krađa provaljivanjem

U vremenskom razdoblju od 19. do 30. siječnja 2014. godine, u mjestu Gornja Šumetlica, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 37-godišnjaka i otuđio motornu pilu. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Ugrožavanje javnog prometa

U petak, 31. siječnja 2014. godine, oko 2.30 sati, u Pakracu, u Ulici Aleja kestenova, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „BMW“, daruvarskih registarskih oznaka, zatekli 29-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,43 g/kg. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U četvrtak, 30. siječnja 2014. godine, oko 20 sati, u mjestu Bučje, 40-godišnji vozač osobnog automobila marke „Chevrolet“, požeških registarskih oznaka, nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na kolniku prilikom čega je prednjim dijelom vozila udario u smrznuti snijeg. Protiv 40-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.