Četvrtak, 30 Siječanj 2014 10:30

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Kod 45-godišnjaka pronađen duhan

U srijedu, 29. siječnja 2014. godine, oko 15 sati, u Požegi, u Osječkoj ulici, policijski službenici su kod 45-godišnjaka pronašli preko 800 grama sitno rezanog duhana o čemu slijedi obavijest Carinarnici Osijek.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U srijedu, 29. siječnja 2014. godine, oko 14.30 sati, u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, 62-godišnjak koji je upravljao sa osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, kretao se vožnjom unazad a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je udario u zadnju lijevu bočnu stranu osobnog automobila marke „Mazda“, požeških registarskih o znaka u vlasništvu 48-godišnjakinje. 62-godišnjak je nakon udara napustio mjesto događaja no ubrzo je pronađen od strane policijskih službenika i protiv njega slijedi obvezni prekršajni nalog.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 26-godišnjakinjom, odgovornom osobom udruge građana iz Kutjeva utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je nezakonitim isplatama novca izbjegla plaćanje poreza i drugih doprinosa. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U utorak, 28. siječnja 2014. godine, oko 6.55 sati, u Vidovcima, u Ulici Stjepana Radića, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom prešao na suprotni trak koji je namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera prilikom čega je udario prednjim lijevim bočnim ogledalom u prednje lijevo ogledao osobnog automobila marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 38-godišnjak. Nakon udara nepoznati vozač se udaljio a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.