Utorak, 28 Siječanj 2014 12:04

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U ponedjeljak, 27. siječnja 2014. godine, oko 12.15 sati, u mjestu Nova LJeskovica, u ulici Josipa Kneževića, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno na neobilježenom parkiranom prostoru parkirao 31-godišnjak. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Narušavanje javnog reda i mira

U ponedjeljak, 27. siječnja 2014. godine, oko 15.20 sati, u Čaglinu, u Kolodvorskoj ulici, u ugostiteljskom objektu, 41-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,81 g/kg verbalno je i tjelesno napao 30-godišnjaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 41-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Požar

U utorak, 28. siječnja 2014. godine, oko 3.25 sati, u Požegi, u Ulici Stjepana Radića, na kući u vlasništvu 56-godišnjaka došlo je do požara uslijed prijenosa topline iz dimnjaka na drveno krovište.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U nedjelju, 26. siječnja 2014. godine, oko 11.40 sati, u mjestu Biškupci, 46-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, austrijskih registarskih oznaka, uključivao se u promet sa parkirališta na kolnik a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je udario u osobni automobil marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirala 26-godišnjakinja. Nakon prometne nesreće 46-godišnji vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi niti o vozilu kojim je upravljao no ubrzo je pronađen od strane policijskih službenika. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi obvezni prekršajni nalog.

Narušavanje javnog reda i mira

U nedjelju, 26. siječnja 2014. godine, oko 15.45 sati, u mjestu Vetovo, u Zagrebačkoj ulici, u ugostiteljskom objektu, 25-godišnjak koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola, vikao je galamio pri čemu je razbio više komada staklenih boca, čaša, šalica za kavu, oštetio nekoliko stolova, stolica te unutarnji zid lokala. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog kao i protiv 20-godišnjeg konobara koji je davao piće alkoholna pića već pijanoj osobi.