Ponedjeljak, 20 Siječanj 2014 11:59

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ugrožavanje javnog prometa

U nedjelju, 19. siječnja 2014. godine, oko 22.15 sati na dijelu ceste između mjesta Gaj i Antunovac, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Seat“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je pod vidnim utjecajem alkohola upravljao 23-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 23-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Bijeg s mjesta prometne nesreće

U nedjelju, 19. siječnja 2014. godine, u vremenu od 9.45 do 11.20 sati, u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, nepoznati počinitelj je nepoznatim vozilom udario u parkirani osobni automobil marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 35-godišnjak. Nakon sudara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi niti o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Dovršena dva kriminalistička istraživanja

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom i 20-godišnjakom sa područja općine Velika, utvrđene su osnove sumnje da su u noći sa srijede na četvrtak 15./16. siječnja 2014. godine, u Velikoj u Ulici Dr. Franje Tuđmana provalili u ugostiteljski objekt i otuđili manji novčani iznos, a tijekom iste noći također u Velikoj u Ulici Dr. Franje Tuđmana provalili u frizerski salon i otuđili novac. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava.