Četvrtak, 09 Siječanj 2014 12:13

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Krivotvorenje isprava

Jučer oko 15.30 sati, u Pleternici, u Ulici Eugena Podubskog, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili 31-godišnjeg vozača koji je upravljao traktorom marke „Torpedo“, a na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske pločice. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 31-godišnjak na traktor postavio nepripadajuće registarske pločice kako bi se vozilom služio u prometu. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 30-godišnjakom sa područja grada Požege utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je 12. prosinca 2013. godine, u ugostiteljskom objektu u Požegi, u Ulici Kamenita vrata otuđio novčanik s dokumentima i novcem u vlasništvu 20-godišnjakinje. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Prometna problematika

Jučer u vremenu od 8 do 15 sati, u Požegi, u Ulici Miroslava Krleže, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u osobni automobil marke „Seat“, a koje je na obilježenom parkirnom mjestu parkirao 34-godišnjak.. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.
Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Bešinci.