Srijeda, 11 Prosinac 2013 12:06

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju 9./10. prosinca 2013. godine, u Požegi, u požeškim vinogradima, u Ulici Grožđani put, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u dva radna stroja u vlasništvu poduzeća iz Požege prilikom čega je otuđio gorivo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Kriminalističkim istraživanjem nad 47-godišnjakinjom sa područja grada Pleternice, utvrđene su osnove sumnje da je tijekom 2010. godine, kao odgovorna osoba trgovačkog društva iz Pleternice, počinila kaznena djela „Utaja poreza i drugih davanja“ te „Krivotvorenje službene isprave“ i time oštetila proračun Republike Hrvatske i proračune više općina i gradova za nekoliko stotina tisuća kuna. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

 Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

U utorak, 10. prosinca 2013. godine, oko 9.50 sati, između mjesta Toranj i Oljasi, 48-godišnjakinja koja je upravljala prije stjecanja prava na upravljanje osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka je uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom te sletjela u putni kanal. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 30-godišnja putnica iz osobnog automobila a protiv 48-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog.