Utorak, 10 Prosinac 2013 10:08

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Prometna problematika

Jučer oko 12.25 sati, u Pakracu, u Ulici Matije Gupca, na prijelazu ceste preko željezničke pruge, došlo je do sudara između osobnog automobila i putničkog vlaka. Naknadno je utvrđeno da je počinitelj prometne nesreće 38-godišnji vozač osobnog automobila marke „BMW“, daruvarskih registarskih oznaka koji je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao te protiv njega slijedi obvezni prekršajni nalog.
Također se tijekom jučerašnjeg dana dogodila jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi, na raskrižju Osječke i Ulice Hrvatskih branitelja.

 Narušavanje javnog reda i mira

U ponedjeljak, 9. prosinca 2013. godine, oko 15 sati, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, 34-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,36 g/kg vikao je i galamio, a budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Nedozvoljeno držanje oružja

U ponedjeljak, 9.prosinca 2013. godine, u poslijepodnevnim satima, u mjestu Šeovica, policijski službenici su kod 65-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „Renault“, daruvarskih registarskih oznaka, pronašli zračnu pušku koju je nepovlasno posjedovao. Protiv 65-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.