Četvrtak, 28 Studeni 2013 13:48

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju 26./27. studenoga 2013. godine, u Požegi, u Ulici Vjekoslava Babukića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kiosk u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege i otuđio novac i razne cigarete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 

Nepovlasno posjedovao nož

U srijedu, 27. studenoga 2013. godine, oko 16.30 sati, u Požegi, u Orljavskoj ulici, policijski službenici su zatekli 49-godišnjaka koji je tom prilikom dragovoljno izručio preklopni nož. Kod 49-godišnjaka je alkotestiranjem utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,92 g/kg. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.
 

Požar na kući

U srijedu, 27. studenoga 2013. godine, oko 21.30 sati, u mjestu Kalinić, došlo je do požara na obiteljskoj kući u vlasništvu 60-godišnjaka. Do požara je došlo uslijed prenošenja topline iz dimnjaka peći na kruta goriva koja se nalazila u donjem dijelu kuće na vijence suhog duhana koji su se nalazili u predjelu krovišta i uz sami dimnjak prilikom čega je izgorjelo krovište kuće. Tijekom gašenja požara 60-godišnji vlasnik je lakše ozlijeđen. Materijalna šteta se cijeni na oko 50.000 kuna.

 Prometna nesreća s materijalnom štetom

U srijedu, 27. studenoga 2013. godine, oko 7.45 sati, na državnoj cesti D-38 između mjesta Kamenska i Orljavac, 45-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Renault“, koprivničkih registarskih oznaka je uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila, osobinama i stanju ceste izgubila nadzor nad vozilom kojom prilikom je došlo do zanošenja vozila i slijetanja u zapadni putni kanal nakon čega se vozilo prevrnulo na krov. Protiv 45-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog. 

 Narušavanje javnog reda i mira

U srijedu, 27. studenoga 2013. godine, oko 8.30 sati, u Čaglinu, u Ulici Vladimira Nazora, 44-godišnjakinja je vikala i verbalno vrijeđala 41-godišnjakinju zbog čega protiv nje slijedi optužni prijedlog.