Srijeda, 27 Studeni 2013 15:26

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Teška krađa provaljivanjem

Tijekom noći, 26. studenoga 2013. godine, u vremenu od 1 do 6 ujutro, u mjestu Drškovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 36-godišnjaka i otuđio novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 

Požar na kući

U srijedu, 27. studenoga 2013. godine, oko 1.50 sati, u mjestu Tekić, došlo je do požara na kući u vlasništvu 52-godišnjaka. Do požara je došlo poradi prenošenja topline sa dimnjaka od limenih cijevi na strop od trstike i drveta uslijed čega je došlo do zapaljenja stropa, a potom i do prenošenja vatre na krovište kuće. 

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U srijedu, 26. studenoga 2013. godine, oko 15.05 sati, na državnoj cesti D-38, između mjesta Orljavac i Kamenska, 45-godišnjak koji je upravljao teretnim automobilom marke „Iveco“, daruvarskih registarskih oznaka, kojemu je bilo pridodano priključno vozilo marke „Schmitz“, daruvarskih registarskih oznaka, dolaskom do zavoja ulijevo nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na kolniku uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom i sletio na istočnu putnu bankinu te udario prednjim desnim dijelom u metalnu zaštitnu ogradu i prometnog znaka u vlasništvu „Hrvatskih cesta“. Protiv 45-godišnjeg vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

Narušavanje javnog reda i mira

U srijedu, 26. studenoga 2013. godine, oko 18 sati, u Požegi, u Ulici Kamenita vrata, u prodavaonici, 40-godišnji muškarac je poradi ranijih nesuglasica tjelesno napao 63-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.