Subota, 23 Studeni 2013 13:28

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nedozvoljeno držanje eksplozivnih tvari

U petak, 22. studenoga 2013. godine u Požegi u Frankopanskoj ulici temeljem naloga suda policijski službenici pretražili su obiteljsku kuću i tom prilikom kod 61-godišnjaka pronašli oružje koje je držao neadekvatno osigurano i za koje nije imao važeći oružani list te više komada streljiva call. 7,62X39 mm, zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog i kaznena prijava.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

U petak, 22. studenoga 2013. godine oko 13.55 sati na D-38 između mjesta Kamenska i Orljavac 33-godišnji vozač teretnog vozila marke „Opel“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika nakon čega se vozilo prevrnulo na krov. 40-godišnji putnik iz vozila lakše je ozlijeđen, a protiv 33-godišnjeg počinitelja ove prometne nesreće slijedi prekršajna prijava.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U petak, 22. studenoga 2013. godine oko 22 sata u Požegi u Ulici Eugena Kvaternika nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio je osobni automobil marke „VW“ koji je prethodno parkirao 23-godišnjak. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.
Isti dan dogodile su se još dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to oko 6.30 sati u mjestu Emovački Lug te oko 19.50 sati u Požegi na raskrižju ulica Kralja Krešimira i Kneza Trpimira.

Dva narušavanja javnog reda i mira

U petak, 22. studenoga 2013. godine oko 14.30 sati u Požegi u Osječkoj ulici 43-godišnjak je u prostorijama trgovačkog društva glasno vikao i galamio i na taj način narušavao javni red i mir zbog čega protiv njega slijedi prekršajna prijava.
Isti dan oko 22 sata u mjestu Biškupci na ulici 18-godišnjak (1,34 g/kg) je tjelesno napao 18-godišnjakinju. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva i protiv njega slijedi optužni prijedlog.