Četvrtak, 14 Studeni 2013 18:56

Čistio voćnjak pa našao minu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava

 

Jučer oko 10 sati, u mjestu Omanovac, 61-godišnjak je prilikom čišćenja voćnjaka pronašao jednu tromblonsku kumulativnu minu M60 za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata. Mina je izuzeta od strane policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu i bit će naknadno uništena.

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju od 8. do 13. studenoga 2013. godine, u Požegi, u Ulici Vjekoslava Babukića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u poslovni prostor u vlasništvu 50-godišnjaka prilikom čega je otuđio informatičku opremu i ručne satove. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U srijedu, 13. studenoga 2013. godine, oko 12.30 sati, u Pakracu, u Ulici Gojka Šuška, 71-godišnji vozač osobnog automobila marke „Fiat“, daruvarskih registarskih oznaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,54 g/kg uključivao se u promet sa obilježenog parkirališta vožnjom unazad a da tom prilikom nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje prilikom čega je udario u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila marke „VW“, daruvarskih registarskih oznaka kojim je upravljala 45-godišnja vozačica. Protiv 72-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

Dva narušavanja javnog reda i mira

 U srijedu, 13. studenoga 2013. godine, oko 12 sati, u mjestu Gaj, u ulici Slavka Sudre, u dvorištu obiteljske kuće, 52-godišnjak je verbalno i tjelesno napao 19-godišnjakinju i 54-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U četvrtak, 14. studenoga 2013. godine, oko 2 sata, u Požegi, ispred ugostiteljskog objekta na raskrižju ulica Matice Hrvatske i Julija Kempfa, verbalno su se i tjelesno sukobili 52-godišnjak (odbio alkotestiranje) i 54-godišnjak (1,72 g/kg). Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s narušavanjem javnog reda i mira oni su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi optužni prijedlog.