Subota, 02 Studeni 2013 12:43

Galamio i razbijao staklene boce, te koristio marihuanu

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

U petak, 1. studenoga oko 15.20 sati u Kaptolu u Veličkoj ulici 34-godišnjak (0,72 g/kg) je na sav glas vikao i galamio te razbio nekoliko staklenih boca i na taj način narušavao javni red i mir. Kod 34-godišnjaka je pronađena i manja količina opojne droge cannabis marihuane te je smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Narušavanje javnog reda i mira

U petak, 1. studenoga oko 11.15 sati u mjestu Marindvor na ulici na sav glas vičući uvredljive i pogrdne riječi verbalno su se sukobili muškarac i žena starosti 49-godina, zbog čega protiv oboje slijedi optužni prijedlog.

Dvije prometne nezgodne sa lakše ozlijeđenom osobom

U petak, 1. studenoga oko 13.25 sati u Požegi u Sokolovoj ulici 42-godišnji vozač osobnog automobila marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je u osobni automobil marke „Citroen“ koji se kretao ispred njega i zaustavio namjeravajući skrenuti na kolni ulaz. 71-godišnja putnica iz „Fiata „ lakše je ozlijeđena, a protiv 42-godišnjeg vozača slijedi prekršajna prijava.

Isti dan oko 8.20 sati u Pakracu u Ulici Matije Gupca dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće, ali je 57-godišnji počinitelj ubrzo pronađen i protiv njega slijedi prekršajna prijava.