Srijeda, 30 Listopad 2013 10:48

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

 Teška krađa provaljivanjem  

S ponedjeljka na utorak, 28./29. listopada 2013. godine u mjestu Brestovac nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u rezervoar parkiranog radnog stroja trgovačkog društva iz Požege te iz njega otuđio manju količinu goriva. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Ugrožavanje javnog prometa

U utorak, 29. listopada 2013. godine, tijekom poslijepodneva u mjestu Gradište policijski službenici su u prometu zatekli 17-godišnjaka kako upravlja teretnim vozilom marke „Mercedes“, đakovačkih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Narušavanje javnog reda i mira

U utorak, 29. listopada 2013. godine, oko 11 sati u Pleternici na Trgu Zrinskih i Frankopana verbalno su se sukobili 40-godišnjak i 66-godišnjak kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,49 g/kg. Protiv obojice slijedi optužni prijedlog.

Teška krađa provaljivanjem  

S nedjelje na ponedjeljak, 27./28. listopada 2013. godine u Požegi u Njemačkoj ulici nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u parkirani osobni automobil marke „renault“, požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 80-godišnjaka te iz njega otuđio PVC spremnik s gorivom. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Zlouporaba opojne droge 

U ponedjeljak, 28. listopada 2013. godine, oko 16.10 sati u Požegi u Osječkoj ulici policijski službenici su kod 27-godišnjaka pronašli manju količinu opojne droge cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U ponedjeljak, 28. listopada 2013. godine, oko 9.15 sati u Pakracu u Kneza Branimira ulici 75-godišnji vozač traktora, daruvarskih registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježenog prometnog traka uslijed čega je oštetio nepropisno parkirani osobni automobil marke „renault“, također daruvarskih registarskih oznaka. Vozač traktora potom je napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao, ali su ga policijski službenici pronašli i protiv njega slijedi prekršajna prijava.