Srijeda, 23 Listopad 2013 08:58

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Dva bijeg s mjesta prometne nesreće

Jučer oko 17.35 sati, na državnoj cesti D38, između naselja Brestovac i Skenderovci, 54-godišnji vozač koji je upravljao neregistriranim kombajnom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,11 g/kg  nije se kretao prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika zbog čega je udario u osobni automobil marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljala 39-godišnja vozačica. Nakon sudara 54-godišnjak je napustio mjesto događaja a da nije ostavio svoje podatke te je naknadno pronađen od strane policijskih službenika. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 54-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Također se dogodio jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u  ponedjeljak, 21. listopada 2013. godine, u vremenu od 7.00 do 15.30 sati, u Požegi, u Industrijskoj ulici, na parkiralištu trgovačkog centra. Za počiniteljem se traga.

Narušavanje javnog reda i mira

Jučer oko 18.15 sati, u Požegi, u Dubrovačkoj ulici, u trgovini, 44-godišnjakinja je vikala i galamila na 37-godišnjaka zbog čega protiv nje slijedi optužni prijedlog.

Omalovažavali i vrijeđali policijske službenike

Jučer oko 5.30 sati, u Požegi, u Ulici Stjepana Radića, ispred starog autobusnog kolodvora, 19-godišnjak (1,56 g/kg) i 20-godišnjak (1,61 g/kg) su sjedili na cesti te vikali i galamili. Nakon što su ih policijski službenici zbog prekršaja doveli u prostorije policijske postaje oni su ih omalovažavali i vrijeđali. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 19-godišnjak i 20-godišnjak su  smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi optužni prijedlog.