Ponedjeljak, 21 Listopad 2013 10:02

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Krađa

Jučer u Čaglinu, u Ulici Kralja Tomislava, tijekom prijepodneva, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz obiteljske kuće otuđio novčanik u kojem se nalazio novac u vlasništvu 74-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Istog dana oko 2 sata, u mjestu Velika, na zapadnoj obilaznici, 25-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,22 g/kg, uslijed vožnje pod utjecajem alkohola i kretanja neprilagođenom brzinom izgubio je nadzor nad vozilom kojom prilikom je došlo do slijetanja sa kolnika u zapadni putni kanal. Nakon slijetanja u putni kanal došlo je do udara vozila u zemljanu površinu kanala te okretanja vozila prednjim krajem. U prometnoj nesreći 25-godišnji vozač je teško tjelesno ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Istog dana oko 9.50 sati, u Pleternici, u ulici Matije Gupca dogodio se jedan bijeg s mjesta prometne nesreće.

Pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava  

Istog dana oko 15 sati, uz korito rijeke Pakre između Lipika i Dobrovca, 37-godišnjak je pronašao jedan ručni bacač raketa M80, call 64 mm za kojeg je utvrđeno da je zaostao iz Domovinskog rata. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu je rečeni bacač izuzeo i on će naknadno biti uništen.

Narušavanje javnog reda i mira

Istog dana oko 15.30 sati, u mjestu Šeovica, u Ulici Omanovačka, na ulici, 42-godišnjakinja je bez ikakvog povoda vikala i verbalno vrijeđala 25-godišnjaka i 30-godišnjakinju zbog čega protiv nje slijedi optužni prijedlog.