Ispiši ovu stranicu
Subota, 19 Listopad 2013 12:24

Bijeg s mjesta prometne nesreće

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

 

Jučer oko 14.55 sati, u Požegi, u Industrijskoj ulici, na parkiralištu trgovačkog centra, nepoznati počinitelj je nepoznatim vozilom udario u parkirani osobni automobil marke „Renault“, požeških registarskih oznaka a kojeg je prethodno na obilježeni parkirališni prostor parkirao 50-godišnjak. Nakon prometne nesreće nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao, no ubrzo je pronađen od strane policijskih službenika koji su utvrdili da je počinitelj prometne nesreće 57-godišnji vozač teretnog automobila marke „Renault“, požeških registarskih oznaka protiv kojeg slijedi obavezni prekršajni nalog.

Krivotvorenje isprava

Istog dana oko 12.40 sati, u Požegi, u Ulici Eugena Kvaternika, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 30-godišnjaka koji je na osobni automobil marke „Volkswagen“ stavio nepripadajuće registarske oznake. Protiv 30-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

Narušavao javni red i mir

Istog dana oko 10.40 sati, u mjestu Nova Lipa, na ulici, 60-godišnjak je poradi ranijih nesuglasica verbalno napao i raznim pogrdnim riječima vikao na 43-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.