Ispiši ovu stranicu
Petak, 18 Listopad 2013 09:14

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Dvije krađe

U noći sa srijede na četvrtak 16./17. listopada 2013. godine, u Požegi, u Cehovskoj ulici, u ugostiteljskom objektu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio torbicu u kojoj se nalazio manji novčani iznos, mobitel, te dokumenti u vlasništvu 19-godišnjakinje.

U razdoblju od 1. travnja do 16. listopada 2013. godine, u šumskom predjelu nedaleko od mjesta Trenkovo, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio 26 stabala bagrema u vlasništvu 43-godišnjaka.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima ovih kaznenih djela protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jučer oko 23 sata, na državnoj cesti D38 između mjesta Dervišaga i Kuzmica, 46-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,75 g/kg upravljao osobnim automobilom marke „VW“, požeških registarskih oznaka, uslijed utjecaja alkohola je skrenuo vozilom na desno na putnu bankinu uz zapadni rub a potom je sletio sa vozilom u zapadni putni kanal i prevrnuo se na desnu bočnu stranu. Protiv 46-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se još jedna prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila  u mjestu Dervišaga te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Lukač.

Ugrožavanje javnog prometa

Jučer oko 12.20 sati, u Pakracu, u Ulici Ivana Gundulića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Fiat“, talijanskih registarskih oznaka, zatekli 54-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,43 g/kg. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 54-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.