Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 16 Listopad 2013 11:29

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Neovlašteno posjedovao drogu

Jučer u Požegi, u Ulici Pavla Radića, policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi pretražili obiteljsku kuću u vlasništvu 43-godišnjaka prilikom čega su pronašli oko 11 grama opojne droge cannabis marihuane. Protiv 43-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Teška krađa provaljivanjem

U noći sa ponedjeljka na utorak 14./15. listopada 2013. godine, u mjestu Kuzmica, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u prodavaonicu u vlasništvu poduzeća iz Požege kojom prilikom je otuđio veću količinu raznih cigareta i prehrambenih proizvoda. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Krađa

U vremenskom razdoblju od 5. do 12. listopada 2013. godine, u Pakracu, u Ulici Fiškalovac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz voćnjaka u vlasništvu 31-godišnjaka otuđio veću količinu plodova jabuka u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jučer oko 15.45 sati, u Trenkovu, Trg Ante Starčevića, 57-godišnjak koji je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, skretao je ulijevo na parkiralište a da prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću iz suprotnog smjera kojom prilikom je oduzeo prednost prolaska 43-godišnjoj vozačici osobnog automobila marke „Renault“, požeških registarskih oznaka. Tom prilikom došlo je do udara prednjim lijevim dijelom osobnog automobila marke „Fiat“ u lijevi bočni dio osobnog automobila marke „Renault“. Nakon udara došlo je do odbacivanja osobnog automobila marke „Renault“ udesno te udara u tri betonska cvjetnjaka u vlasništvu 35-godišnjaka. Protiv 57-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog.