Četvrtak, 10 Listopad 2013 09:32

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Dva bijega s mjesta prometne nesreće

Danas 30 minuta nakon ponoći u Požegi u Ulici Franje Thauzyja nepoznati vozač, nepoznatim vozilom udario je u zid i napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu. Desetak minuta kasnije također u Požegi u Ulici Pape Ivana Pavla II nepoznati vozač, nepoznatim vozilom udario je u parkirani osobni automobil „Mazda“, požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 45-godišnjaka.

Policijski službenici tragaju za počiniteljima ovih prometnih nesreća. 

Pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava

Jučer policiji je dojavio savjesni građanin da je dan ranije oko 10 sati u šumi iza mjesta Lakušija pronašao neeksplodirani trenutni tromblon M-60 i 14 komada streljiva 12X7 mm.

Ponovo podsjećamo građane da i dalje traje akcija „Manje oružja, manje tragedija“. Apeliramo na sve građane, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo građane da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.