Srijeda, 02 Listopad 2013 09:23

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Krivotvorenje isprava

Jučer oko 16.50 sati, na državnoj cesti D-53 između mjesta Čaglin i Migalovci, policijski službenici su zatekli 31-godišnjeg vozača koji je na teretni automobil marke „mercedes“ stavio nepripadajuće registarske oznake. Protiv 31-godišnjeg počinitelja slijedi kaznena prijava.

Teška krađa provaljivanjem

U vremenskom razdoblju od 27. do 30. rujna 2013. godine, u Lipiku, u Ulici Matije Gupca, u restoranu unutar tvornice, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u aparat za prodaju toplih napitaka koji je u vlasništvu tvrtke iz Zagreba i otuđio novac.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer oko 7.35 sati, između mjesta Gaj i Poljana, 39-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „fiat“, bjelovarskih registarskih oznaka, dolaskom u nepregledan zavoj ulijevo, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila i stanju i uvjetima na kolniku izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u južni putni kanal nakon čega se vozilo ponovno vratilo na južnu prometnu traku gdje se i zaustavilo. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 33-godišnja putnica, a protiv 39-godišnjeg vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila su se i dva bijega s mjesta prometne nesreće i to u Požegi u Osječkoj ulici te u mjestu Stražeman.