Nedjelja, 29 Rujan 2013 12:01

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U subotu, 28. rujna 2013. godine oko 13.30 sati u Požegi u Zrinskoj ulici nepoznati vozač, nepoznatim vozilom uslijed neprilagođene brzine udario je u osobni automobil marke „Opel Astra“, požeških registarskih oznaka, kojim se 61-godišnji vozač zaustavio u koloni vozila. Nepoznati vozač potom je napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao zbog čega policijski službenici tragaju za njim.

Isti dan dogodila se još jedna prometna nesreća s materijalnom štetom oko 11.50 sati u Jakšiću u Osječkoj ulici između dva osobna automobila.

Dvije zlouporabe opojne droge

U subotu, 28. rujna 2013. godine oko 22 sata u Pakracu na Trgu 76. bataljuna policijski službenici su zatekli 17-godišnjaka s manjom količinom opojne droge cannabis  marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Nešto kasnije u nedjelju, 29. rujna 2013. godine 40 minuta nakon ponoći u Požegi u Hrvatskih branitelja ulici policijski službenici su prilikom kontrole prometa kod 24-godišnjeg suvozača u osobnom automobilu marke „Hyundai“, zagrebačkih registarskih oznaka, pronašli manju količinu opojne droge cannabis  marihuane i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Narušavao javni red i mir

U nedjelju, 29. rujna 2013. godine oko 2.15 sati u Požegi u Sv. Florijana ulici u pješačkoj zoni 21-godišnji mladić (2,22 g/kg) pred mnoštvom ljudi hodao je polugol i budući da je na taj način vrijeđao i omalovažavao moralne osjećaje građana protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Ostali događaji

Tijekom noći sa subote na nedjelju, 28./29. rujna 2013. godine u Pakracu u Bolničkoj ulici u ugostiteljskom objektu prilikom nadzora Državnog inspektorata policijski službenici su zatekli dvojicu maloljetnika kako konzumiraju alkoholna pića.

U nedjelju 45 minuta nakon ponoći u Požegi u Ulici Dragutina Lermana policijski službenici su zatekli dvije 13-godišnjakinje bez pratnje roditelja ili druge punoljetne osobe u koju roditelji imaju povjerenje. Njih su policijski službenici u civilu, vozilom bez policijskih obilježja dovezli u Policijsku postaju i o tome su obaviješteni njihovi roditelji koji su došli po njih. O navedenim događajima biti će izvještene nadležne institucije.