Ponedjeljak, 26 Kolovoz 2013 21:53

Provalili u prodavaonicu

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

U nedjelju, 25. kolovoza 2013. godine u ranim jutarnjim satima, u Požegi u Ulici Kamenita vrata nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u prodavaonicu i potom se udaljio, a da ništa nije otuđio. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Istog dana oko 19.45 sati u mjestu Bektež u ugostiteljskom objektu 26-godišnjak (2,44 g/kg) i 19-godišnjak su se verbalno i tjelesno sukobili zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog. Budući da je prijetila opasnost da će 26-godišnjak nastaviti sa činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja.

Istog dana oko 18.55 sati u mjestu Ćosinac prilikom nadzora prometa policijski službenici su zaustavili osobni automobil marke „Opel Astra“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 42-godišnji vozača i kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,18 g/kg. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 42-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog.