Nedjelja, 18 Kolovoz 2013 15:33

Provalili u spomen vlak na kolodvoru

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

 

U razdoblju od 25. srpnja do 17. kolovoza 2013. godine u Požegi u Ulici Cirakijevoj nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u vlak koji nije u voznom stanju te iz njega otuđio više komada bijele tehnike i alata. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem ovog kaznenog djela „Teške krađe“.

 

U subotu, 17. kolovoza 2013. godine oko 16.30 sati na D-38 na ulazu u mjesto Blacko 31-godišnji vozač motocikla marke „piaggio vespa“, požeških registarskih oznaka, kretao se kolnikom i započeo skretati udesno na kolni ulaz, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu. Tom prilikom motocikli i 31-godišnji vozač su pali na kolnik i on je teško ozlijeđen te protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Isti dan dogodila se još jedna prometna nesreća u kojoj je nastala samo materijalna šteta i to oko 17 sati u mjestu Eminovci na raskrižju ulica Vukovarske i Kralja Tomislava. Oko 23.05 sati u Velikoj  u Ulici dr. Franje Tuđmana na travnatoj površini kod osnovne škole nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio je „audi A4“, požeških registarskih oznaka, kojega je prethodno parkirao 46-godišnjak. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće.

Nešto kasnije u nedjelju, 18. Kolovoza  2013. godine oko 3.50 sati u mjestu Ramanovci na makadamskom parkiralištu 49-godišnji vozač (1,97 g/kg) osobnog automobila marke „vw golf“, požeških registarskih oznaka, uslijed nepropisne vožnje unazad oštetio je parkirani „vw vento“ i potom napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici su ga pronašli i protiv njega slijedi optužni prijedlog.