Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 19 Lipanj 2013 21:50

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

U utorak, 18. lipnja 2013. godine oko 16.05 sati u mjestu Kusonje, u ulici Hrvatskih dragovoljaca, 40-godišnji vozač osobnog automobila marke „Citroen“, registarskih oznaka republike Srbije skretao je na kolni ulaz kojom prilikom nije propustio 37-godišnjeg vozača motocikla marke „Kawasaki“, daruvarskih registarskih oznaka koji je uslijed neprilagođene brzine udario u osobni automobil. Nakon udara vozač motocikla je sletio na travnatu površinu i lakše se tjelesno ozlijedio. Protiv oba vozača slijedi optužni prijedlog.fotka41563

Također bilježimo dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, prva se dogodila jučer oko 10.25 sati u Požegi na raskrižju ulica Julija Kempfa i Matice Hrvatske a druga 19. lipnja 2013. godine oko 4.10 sati u mjestu Požeška Koprivnica.

Požar -

U mjestu Marindvor, u tavanskom dijelu gospodarske zgrade u vlasništvu 60-godišnjaka gdje se nalazilo više komada raznovrsnog stakla i kartonskih kutija uslijed djelovanja sunčeve energije došlo je do pregrijavanja stakla te zapaljenja kutija nakon čega se požar proširio na cijelu tavansku površinu i unutrašnjost gospodarske zgrade kojom prilikom je izgorjelo krovište, razni gorivi otpad i moped.