Ponedjeljak, 03 Lipanj 2013 00:05

Prometna nezgoda i narušavanje javnog reda i mira

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

U subotu, 1. lipnja 2013. godine, oko 16.35 sati u Požegi u ulici Arslanovci dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila i protiv 19-godišnjeg počinitelja slijedi obavezni prekršajni nalog.

Istog dana, oko 23 sata u Kutjevu u ulici Republike Hrvatske u ugostiteljskom objektu 56-godišnjak (1,45 g/kg) je vikom i galamom narušavao javni rad i mir te vrijeđao zaposlenicu objekta, zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog. 

Nešto kasnije 2. lipnja oko 4.50 sati u Požegi u ulici Kamenita vrata dogodilo se još jedno narušavanje javnog reda i mira kada su se dva muškarca starosti 19 (2,88 g/kg) i 21 (2,21 g/kg) godinu verbalno i tjelesno sukobila. Oni su smješteni u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njih slijedi optužni prijedlog.

U  Pleternici u ulici Fra Kaje Adžića 35-godišnjak s područja Pleternice u vidno alkoholiziranom stanju vikao je i galamio te lupao po vratima jedne zgrade, a nakon što su došli policijski službenici vrijeđao ih je i omalovažavao uvredljivim riječima. On je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog.