Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 23 Svibanj 2013 12:17

Pronalazak eksplozivnih sredstava

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

U srijedu, 22. svibnja 2013. godine u večernjim satima u Prekopakri, ulica Matkovac, 47-godišnjakinja je prilikom čišćenja garaže pronašla pet bombi i neutvrđenu količinu streljiva za koje je utvrđeno da su zaostali iz Domovinskog rata. Navedena ubojita sredstva će tijekom današnjeg dana izuzeti policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i ona će naknadno biti uništena.

Dvije prometne nesreće u Pakracu

U srijedu, 22. svibnja 2013. godine oko 8.45 sati u Prekopakri, na raskrižju ulica Stjepana Širca i Kneza Domagoja dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila u kojoj je nastupila materijalna šteta.

Također jučer, oko 19.15 sati u Pakracu u ulici Prolaz Baruna Trenka dogodio se jedan bijeg s mjesta prometne nesreće. 27-godišnja vozačica osobnog automobila marke „fiat punto“, bjelovarskih registarskih oznaka prilikom uključivanja u promet  udarila je u metalni stup ograde autopraonice nakon čega je napustila mjesto događaja a da nije ostavila podatke o sebi i vozilu kojim je upravljala, ali su je policijski službenici ubrzo pronašli. Protiv 27-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog.