Utorak, 19 Veljača 2013 21:23

Dario Tajzler spasio pet promrzlih psića

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEŠKI POLICAJCI U NEOBIČNOJ AKCIJI  -

Požeški policajci jučer su se u večernjim satima našli u neobičnoj akciji spašavanja malih psića koje je neodgovorni vlasnik ostavio u kutiji uz prometnicu Požega –Gornji Emovci.

 

Požeška policijska uprava dobila je dojavu da se uz navedenu prometnicu nalazi kutija iz koje se čuje zavijanje i cviljenje, najvjerojatnije psića. -U nemogućnosti izlaska ostalih službi na teren policijski službenici PP Požega nisu dvojili treba li to prepustiti slučaju i dopustiti da to bude još jedan tragičan kraj nedužnih životinja – kaže se u priopćenju Policijske uprave požeško – slavonske.

 

Iako je bio izvan službe policijski službenik Dario Tajzler koji i sam kod kuće ima psa sa svojim autom uputio se na teren da vidi o čemu je riječ nakon što ga je nazvao načelnik PP Požega. –Ja sam nekako najbliže bio tom mjestu, a načelnik je znao i da imam uvjete za smještaj psića. Našao sam u kutiji pet promrzlih, gladnih i žednih psića starih oko 2,5 mjeseca koji su cviljeli. Pokupio sam i dovezao kući, stavio u toplo te ih nahranio i napojio. Da su tamo ostali, ili bi uginuli od gladi i žeđi ili bi ih neki stariji pas rastrgao – kaže Dario koji je pse držao do danas ujutro kada ih je predao komunalnim redarima Grada Požege te su oni smješteni u Skloništu za životinje Veterinarske stanice Pakrac.