Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 18 Ožujak 2020 15:30

Utopilo se dijete u kaptolačkom jezeru - pronađeno tijelo 14-godišnjaka

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

KAPTOL - Prema zasad dostupnim informacijama, u jezeru Bistra u Kaptolu utopilo se dijete, a kako neslužbeno doznajemo, radi se o djetetu u starosti od 14 godina koje je iz Golog Brda. Na terenu su DVD Kaptol, DVD Alilovci, HGSS Stanica Požega, policija te djelatnici Hitne pomoći, a stigli su i pripadnici Gorske službe spašavanja s dva vozila te se uz pomoć čamca i drona još uvijek traga za nestalim djetetom.

Na noge je dignuto preko 30 vatrogasaca, koji također daju sve od sebe da pronađu utopljeno dijete. Prema neslužbenim informacijama HGSS Stanica Požega zatražila je pomoć kolega iz HGSS-a Stanice Slavonski Brod da im se pridruže u potrazi. Očekuju se ronioci koji će pomoću podvodne kamere pokušati pronaći tijelo, a isto tako neslužbeno doznajemo da su se na mjestu nesreće odmah nakon poziva u pomoć našli i djelatnici Općine Kaptol, koji su nesebično odlučili skočiti u jezero kako bi pomogli unesrećenom dječaku. 

- Policijski službenici postupaju po dojavi koja je zaprimljena danas oko 15 sati, da je u jezeru u blizini mjesta Kaptol došlo do utapanja 14-godišnjeg djeteta. Još uvijek tragamo za tijelom, nakon čega slijedi policijski očevid i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja - rekla je glasnogovornica PU Požeško-slavonske, Nikolina Janković.

O okolnostima ove nesreće, imat ćemo više informacija nakon službenog policijskog izvješća.

Dodano u 18:55 - Danas oko 18.15 sati u jezeru u blizini mjesta Kaptol pronađeno je mrtvo tijelo 14-godišnjaka. U tijeku je policijski očevid i daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.

 

Foto: 034 portal

Galerija slika