Ponedjeljak, 20 Siječanj 2020 12:28

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Dvije provale

U noći sa četvrtka na petak 16./17. siječnja 2020. u mjestu Ratkovica, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Siska i otuđio cigarete i alkoholna pića.

U razdoblju 16./17. siječnja 2020. u mjestu Gornji Grahovljani, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu osoba starosti 33, 50, 53 i 55 godina i otuđio razne predmete.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Krađa

U razdoblju od 7. do 16. siječnja 2020. u šumskom dijelu u blizini mjesta Mali Budići, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao nekoliko stabala hrasta i graba u vlasništvu „Hrvatskih šuma“ od kojih je izradio trupce te ih ostavio u blizini.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Brestovca kojeg se sumnjiči da je u razdoblju 16./17. siječnja 2020. u blizini mjesta Skenderovci, posjekao i otuđio 19 stabala hrasta, bagrema i graba u vlasništvu „Hrvatskih šuma“. Protiv 44-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Dragovoljno predao streljivo

U petak 17. siječnja 2020. na području Pakraca, dvojica anonimnih građana su policijskim službenicima predali sveukupno 480 komada raznog streljiva, a koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.