Utorak, 07 Siječanj 2020 09:19

Izvješće policije o prometnim nesrećama uzrokovanim ledom na cesti

Ocijeni sadržaj
(17 glasova)

Prometne nesreće  za produženi vikend

U nedjelju 5. siječnja 2020. oko 9.20 sati između mjesta Čaglin i Kneževac, 21-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom te sletjela u putni kanal. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 32-godišnja putnica, a protiv vozačice slijedi prekršajni nalog.

Istoga dana oko 10.40 sati na lokalnoj cesti između mjesta Jakšić i Trapari, 34-godišnji vozač (0,19 promila) koji je upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine i stanja ceste (zavoj, zaleđeni kolnik) prešao je vozilom na suprotnu prometnu traku te udario prednjim dijelom vozila u prednji dio osobnog automobila marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 44-godišnjakinja. U tom trenutku 43-godišnja vozačica osobnog automobila marke „Seat“, požeških registarskih oznaka, koja se kretala iza „Peugeota“ nije držala potreban razmak te je udarila prednjim dijelom vozila u zadnji dio „Peugeota“. U prometnoj nesreći 44-godišnja vozačica je lakše ozlijeđena. Protiv 34-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog zbog neprilagođene brzine i izazivanja prometne nesreće, dok protiv 43-godišnje vozačice slijedi prekršajni nalog zbog nedržanja razmaka između vozila.

Također se dogodila prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom u mjestu Mijači, zatim šest prometnih nesreća  s materijalnom štetom u mjestima Bektež, Ruševo, Šeovica, Jakšić, u Pakracu u Ulici Aleja kestenova i u Požegi u Ulici Ivana Filipovića, dok dva bijega bilježimo u Kutjevu u Ulici bana Josipa Jelačića i u Požegi u Priorljavskoj ulici.