Utorak, 17 Prosinac 2019 09:40

Otuđen mobitel, pronađena mina i bijeg s prometne nesreće

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Otuđio mobitel

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Sunje kojeg se sumnjiči da je dana 12. studenoga 2019. u

 poslijepodnevnim satima u mjestu Poljana u Ulici Ljudevita Gaja u trgovini otuđio mobitel marke „Samsung“ u vlasništvu 41-godišnjakinje. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Pronašao minu

U ponedjeljak 16. prosinca 2019. oko 15 sati u Lipiku u blizini Frankopanske ulice, 33-godišnjak je prilikom obavljanja poljoprivrednih radova pronašao jednu tromblonsku minu M-60, a za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata i koju je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Prometna problematika

U ponedjeljak 16. prosinca 2019. u poslijepodnevnim satima u Požegi u Županijskoj ulici, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario i oštetio bočno staklo na osobnom automobilu marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka,  kojeg je na obilježenom parkirališnom mjestu prethodno parkirao 49-godišnjak. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja, a  nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao i policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.