Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 27 Studeni 2019 09:52

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

Pokušaj provale

U razdoblju 25./26. studenoga 2019. u mjestu Velika, u Ulici Stjepana Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je pokušao provaliti u trgovinu u vlasništvu poljoprivredne zadruge iz Jakšića. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Nedozvoljena trgovina

U utorak 26. studenoga 2019. oko 9.15 sati u Pakracu u Ulici Josipa Jurja Strossmayera, policijski službenici su zatekli 63-godišnjaka koji je na biciklu prevozio oko 500 grama sitno rezanog duhana, nekoliko pakovanja ručno punjenih cigareta i nekoliko kutija cigareta s nadzornim markicama Republike BIH.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Nedozvoljena trgovina“, policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru pretražili obiteljsku kuću i prostorije koje koristi 63-godišnjak prilikom čega su pronašli oko 2 kg sitno rezanog duhana i 200 komada ručno punjenih cigareta bez nadzornih markica Ministarstva financija RH. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila su se dva bijega s mjesta prometne nesreće, u mjestu Ferovac i u Pleternici na Trgu Zrinskog i Frankopana.