Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 30 Listopad 2019 08:52

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

Krivotvorenje isprave

U utorak 29. listopada 2019. oko 15.10 sati u Požegi u Cerničkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 26-godišnjakinju koja je upravljala osobnim automobilom marke „Honda“, a na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske pločice. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je registarske pločice stavila kako bi se vozilom koristila u prometu. Protiv 26-godišnjakinje slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krivotvorenje isprave“.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Brestovca kojeg se sumnjiči da je dana 19. listopada 2019. u Jakšiću u Ulici Stjepana Radića iz dvorišne prostorije otuđio motornu pilu u vlasništvu 61-godišnjaka.

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Dragovoljno predao zračnu pušku

U utorak 29. listopada 2019. na području Požege, 56-godišnjak je policijskim službenicima predao jednu zračnu pušku koja je izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

U utorak 29. listopada 2019. oko 14 sati u Pleternici na raskrižju ulica Orljavska-Vladimira Nazora-Kralja Zvonimira i Trga Zrinskih i Frankopana, 67-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja gdje se promet odvija kružnim tokom nije propustio sva vozila koja se kreću s cestom s prednošću prolaska uslijed čega je udario u bočnu stranu osobnog automobila marke „Volkswagen“, njemačkih nacionalnih oznaka, a kojim je upravljao 36-godišnjak. Protiv 67-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se još dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, u Požegi u Cehovskoj ulici i u mjestu Kujnik.