Ispiši ovu stranicu
Petak, 30 Kolovoz 2019 10:13

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

Provaljeno u trgovinu

U četvrtak, 29. kolovoza 2019., u ranim jutarnjim satima, u mjestu Gaj, Ulica braće Opića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva iz Bjelovara i otuđio veću količinu raznih cigareta. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojim hrvatskih državljana s područja Velike starosti 38 i 49 godina, a koje se sumnjiči da su u srijedu, oko 22 sata, u mjestu Velika, u Cirakijevoj ulici, tjelesno napali 28-godišnjaka i 32-godišnjaka koji su tom prilikom lakše ozlijeđeni. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Narušavao javni red i mir

U petak, 30. kolovoza 2019., oko 4 sata, u Požegi, u Orljavskoj ulici, 21-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,45 promila bez ikakvog povoda tjelesno napao dvojicu muškaraca starosti 23 godine. 21-godišnjak je nakon toga napustio mjesto događaja, no ubrzo je pronađen i smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dragovoljno predao bombu i streljivo

U četvrtak, 29. kolovoza 2019., na području Velike, anonimni građanin je policijskim službenicima predao tri ručne bombe, šest spremnika za automatsku pušku i 182 komada streljiva koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Prometna problematika tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi, u Ulici Stjepana Radića.