Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 07 Kolovoz 2019 09:36

Traga se za provalnicima u više teretnih automobila u Požegi

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

44-godišnjak zatečen u provali, traga se za provalnicima u više teretnih automobila

U srijedu, 7. kolovoza 2019., u ulici Sokolovoj u Požegi, policijski službenici su u provali u trgovačku radnju u vlasništvu trgovačkog društva iz Bjelovara, zatekli 44-godišnjaka s područja Požege. On je uhićen i tijekom dana slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kao i očevid na mjestu događaja.

U razdoblju od 3. do 6. kolovoza 2019., u ulici Osječkoj u Požegi, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u sedam teretnih i dva priključna vozila koja su bila parkirana, vlasništvo prijevoznika s našeg područja, iz kojih je otuđen dio tereta kojim su bili natovareni. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Teška krađa“.

Pronalazak minsko eksplozivnih sredstava

U utorak 6. kolovoza 2019., u mjestu Brezine, 36-godišnjak je prilikom iskopa i polaganja plinovodne cijevi, pronašao jednu minobacačku granatu zaostalu iz rata. Pronađeno ubojito sredstvo su preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite PU požeško-slavonske, te će se naknadno uništiti.

Požar na otvorenom

U utorak, 6. kolovoza 2019., oko 12.50 sati, na području zvanom „Male čaire“ iznad Kutjeva, na neutvrđeni način je došlo je do požara na otvorenom prostoru prilikom čega je gorjelo strnište nepoznatog vlasnika. Požar je ugašen oko 13 sati, kada je utvrđeno da je opožaren prostor od oko 1 hektara.

Galerija slika