Četvrtak, 30 Svibanj 2019 13:08

Otuđene purice u Srednjem selu vrijedne 4 tisuće kuna

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

Otuđene domaće životinje u Srednjem Selu

U razdoblju od 29. travnja do 29. svibnja 2019., iz ograđenog dvorišta u mjestu Srednje Selo, nepoznati počinitelj (ili više njih), otuđio je više domaćih životinja – purica, čija se vrijednost procjenjuje na više od 4 tisuće kuna, a u vlasništvu su 42-godišnjakinje iz tog mjesta. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krađa“.

Provale u Velikoj i Pleternici

U noći s srijede na četvrtak 29./30. svibnja 2019., u mjestu Velika, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u prostorije u izgradnji iz kojih je otuđio bojlere za vodu, a u Pleternici u veterinarsku ambulantu iz koje je otuđeno računalo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Upravljao prije stjecanja prava

U srijedu 29. svibnja 2019., oko 10 sati, u Požegi u ulici Zagrebačkoj, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 26-godišnjaka koji je prije stjecanja prava i nepropisnom brzinom upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog upravljanja prije stjecanja prava i nepropisnom brzinom.

Tri prometne nesreće, jedan ozlijeđen

Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se dvije prometne koje su za posljedicu imale materijalnu štetu i to u mjestima Donji Čaglić i Gradište, dok je u mjestu Novi Mihaljevci 21-godišnjak upravljajući nepropisnom brzinom osobnim automobilom marke „Renault“ požeških registarskih oznaka i istim sletio s kolnika te se lakše ozlijedio. Njemu će biti izdan prekršajni nalog zbog vožnje neprilagođenom brzinom.