Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 08 Svibanj 2019 11:27

Udario u polubranik na željezničkom prijelazu i pobjegao

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Provaljeno u obiteljsku kuću u Kukunjevcu

U razdoblju od 20. rujna 2018., do 7. svibnja 2019., u mjestu Kukunjevac, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu više osoba i otuđio razne kućanske predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

Oštećen polubranik na cestovno željezničkom prijelazu u Požegi

U utorak, 7. svibnja 2019., oko 9.10 sati, u Požegi u Ulici Stjepana Radića, na cestovno željezničkom prijelazu, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u polubranik i oštetio ga, te je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Narušavali javni red i mir u Lipiku

U srijedu, 8. svibnja 2019., 20 minuta iza ponoći, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Pakracu, verbalno i tjelesno su se sukobili 22-godišnjak, 31-godišnjak i 38-godišnjak. Oni su smješteni u posebnu prostoriju policije, te će uz optužni prijedlog tijekom današnjeg dana biti dovedeni dežurnom sudcu Prekršajnog odjela Općinskog suda.