Četvrtak, 25 Travanj 2019 09:38

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Teške krađe provaljivanjem u Derezi i Venju

U razdoblju od 21. do 23. veljače 2019., u mjestu Dereza, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 85-godišnjaka, iz koje je otuđio hladnjak i alkoholno piće.

U noći 23./24. travnja 2019., u mjestu Venje, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva s područja Kutjeva iz kojeg nije ništa otuđio.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

Dragovoljna predaja streljiva

U srijedu, 24. travnja 2019., u Požegi, osoba koja je zatražila da ostane anonimna, iskoristila je zakonsku mogućnost da bez sankcija preda ubojita sredstva i policijskim službenicima predala 35 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Požar na automobilu u Trenkovu

U srijedu, 24. travnja 2019., oko 20 sati, u Trenkovu, zbog kvara na električnim instalacijama došlo je do samozapaljenja osobnog automobila marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, vlasništvo 21-godišnjakinje, a kojim je upravljala 18-godišnjakinja.