Četvrtak, 04 Travanj 2019 09:24

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

Teška krađe provaljivanjem u Kaptolu, Brekinskoj i Požegi

U vremenskom razdoblju od 31. ožujka do 3. travnja 2019., nedaleko mjesta Kaptol, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u vikend kuću u vlasništvu 52-godišnjaka, iz koje je otuđio opremu za solarno grijanje. A u vremenskom razdoblju od 15. veljače do 3. travnja 2019., nedaleko mjesta Brekinska, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u gospodarsku zgradu u vlasništvu grada Lipika, iz koje je otuđio drvenu građu. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

U noći s utorka na srijedu 2./3. travnja 2019., u Ulici Dragutina Lermana u Požegi, 57-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,30 promila provalio u ugostiteljski objekt zbog čega je uhićen i protiv njega slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Teška krađa“.

Požar na otvorenom prostoru

U srijedu, 3. travnja 2019., oko 12 sati, nedaleko mjesta Poljana, na neutvrđeni način je došlo je do požara na otvorenom prostoru – poljoprivrednoj površini gdje je gorjela suha trava i raslinje. Požar je ugašen oko 13 sati, kada je utvrđeno da je opožaren prostor od 300 metara kvadratnih.