Četvrtak, 21 Ožujak 2019 10:15

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom s područja Pakraca, kojeg se sumnjiči da je u razdoblju od 10. do 18. ožujka, odnosno od 11. do 15. ožujka 2019., nedaleko mjesta Batinjani počinio kaznena djela „Krađa“ otuđivši nekoliko stabla u vlasništvu Republike Hrvatske i 39-godišnjaka. Slijedi posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu kao dopuna kaznene prijave.

Ukupno četiri prometne nesreće, teže i lakše ozlijeđeni pješaci u Požegi

U srijedu, 20. ožujka 2019., oko 12 sati, na raskrižju ulica Vukovarske i Ulice dr. Franje Tuđmana u Požegi, 62-godišnjak koji je upravljao autobusom marke „Neoplan“ požeških registarskih oznaka naletio je na 83-godišnju pješakinju koja je prelazila cestu na obilježenom pješačkom prijelazu. Tom prilikom 83-godišnjakinja je teže ozlijeđena. Protiv vozača slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Istoga dana, oko 16.05 sati, u ulici Zagrebačkoj u Požegi, na prostoru benzinske postaje, dogodila se prometna nesreća udar teretnog automobila u nadstrešnicu u vlasništvu pravne osobe s područja Zagreba. 27-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom marke „MAN“, požeških registarskih oznaka s ugrađenom nadogradnjom kojom je udario u nadstrešnicu i oštetio je. Vozaču je naplaćena novčana kazna na mjestu događaja.

Također u srijedu, oko 16.15 sati, u ulici Osječkoj u Požegi, došlo je do naleta osobnog automobila marke „Honda“ kojim je upravljao 37-godišnjak na 12-godišnje dijete koje je izvan obilježenog pješačkog prijelaza prelazilo kolnik i tom prilikom lakše ozlijeđeno. U svezi navedenog, slijedi posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu.