Ispiši ovu stranicu
Petak, 08 Ožujak 2019 09:07

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Otuđene grede

U razdoblju 6./7. ožujka, 2019., u Brestovcu, u Požeškoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz prostora škole otuđio drvene grede u vlasništvu škole. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao puške

U četvrtak, 7. ožujka 2019., na području Požege, 54-godišnjak je policijskim službenicima predao devet zračnih pušaka koje su izuzete i pohranjene u prostorije policije do uništenja.
Požari na otvorenom prostoru
Tijekom protekla 24 sata na području naše Policijske uprave zabilježena su ukupno četiri požara na otvorenom prostoru i to u mjestima Brusnik, Stražeman, Dervišaga i Lučinci u kojima je gorjela suha trava i nisko raslinje.

Upozoravamo građane da prilikom spaljivanja biljnog otpada na otvorenim prostorima, prvenstveno šumama i poljoprivrednim površinama, posebnu pozornost obrate pri rukovanju vatrom ili lakozapaljivim predmetima koji bi mogli izazvati požare.
Apeliramo na građane da posebnu pozornost obrate na moguću pojavu izbijanja otvorene vatre u njihovoj okolini te na osobe koje bi se s tim mogle dovesti u vezu, kao i da saznanja o tome odmah dojave policiji na broj 192.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske bilježimo dvije prometne nesreće s materijalnom štetom koje su se dogodile u Lipiku u Ulici Marije Terezije i u Jakšiću u Osječkoj ulici i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće koji se dogodio u Požegi u Ulici Stjepana Radića.