Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 06 Veljača 2019 14:39

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zatečen s marihuanom

U utorak 5. veljače 2019., oko 21.20 sati u mjestu Migalovci, prilikom kontrole prometa, policijski službenici su u osobnom automobilu brodskih registarskih oznaka zatekli 26-godišnjeg putnika i kod njega pronašli marihuanu. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Napustila mjesto događaja prometne nesreće - dovršeno kriminalističko istraživanje

U srijedu, 2. siječnja 2019., oko 22 sata, u Ulici bana Josipa Jelačića u Kutjevu, 37-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka i zbog neprilagođene brzine kretanja sletjela s kolnika i udarila u zaštitnu ogradu i prometni znak u vlasništvu Županijske uprave za ceste. Ona je nakon nesreće napustila mjesto događaja da oštećenom nije ostavila podatke o sebi i vozilu, odnosno pozvala policijske službenike. Njoj će biti izdan prekršajni nalog zbog vožnje neprilagođenom brzinom i napuštanja mjesta događaja.

Pronalazak minsko eksplozivnih sredstava

U ponedjeljak 4. veljače 2019., u polju nedaleko mjesta Gaj, 31-godišnjak je na njivi prilikom obrade tla pronašao topovsko zrno zaostalo iz rata. Pronađeno ubojito sredstvo su preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite PU požeško-slavonske, te će se naknadno uništiti.